Hodnocení klientů

"Jedno z nejpohodovějších focení, co jsem kdy zažila. Linda je velice kreativní, nadaná fotografka. Fotky jsou nádherně upravené a na profesionální úrovni. Doporučila bych ji úplně každému, zvlášť když nemáte rádi nudné a nastokrát omývané fotky. Skvěle!"
"Very procreative photographer with her own eye and style. I'm happy to work with her every time!"
"Linda je božská. Ať už jako osobnost, tak jako model a především jako fotografka. V každým rohu, uličce nebo schodu vidí fotografickej potenciál, ze kterýho vytěží maximum. Nehledě na skvělej přístup od začátku až do konce, takže se celý focení obejde bez křečovitýho kroucení se, kdy ani jedna strana pořádně neví, co z focení vznikne. Linda je profík a já můžu jedině doporučit. "
"O kvalitě Lindiny práce snad ani mluvit nemusím, to všichni vidíme. Linda do toho dává úplně všechno a na jejích fotkách to jde prostě vidět. Co nejvíc na focení s Lindou miluju je to, že všichni jsme jen lidi a snaží se vyhovět všem stranám. Když se mi na fotce nelíbí moje břicho, vlasy, brada nebo jen špatně nalakovaný nehet, Linda to vždy nějak vymyslí, zakryje nebo upraví a to fakt není samozřejmost. Takže nejen ohromný talent, ale také lidský přístup!"
"Vynikající cit pro fotografii, barevnost, ale i grafiku (mimo mnohé jiné), kromě vysoké kvality výsledných prací a spolehlivosti je moc milá!! (i vtipná někdy)! Radost spolupracovat :)"

Ověření referencí

Tato hodnocení si můžete ověřit kliknutím na jméno či fotografii.

Přesunout se na začátek